Til forsiden
   
Profil
Referencer
Samarbejde
Vidensbase
Kontakt

   

Links

www.v25.dk
Et iværksættermiljø i hjertet af Kolding. Det bedste sted at starte, når man overvejer at starte egent virksomhed. Stedet byder på kontorfællesskab, fællesprojekter, mentorordning, coach og interne læringsarrangementer.

www.ihsyd.dk
Et iværksættermiljø i Rødding for virksomheder, der mangler kontorfasciliteter og netværk. Fullinterface har indgået et samarbejde med Data Backbone Software A/S - en af virksomhedernes i huset - omkring produktudvikling og (re)design af brugerflader af forskellige webinterfaces.

www.heltinder.dk
Et online netværk for kvindelige selvstændige. Guld værd, hvis man mangler sparring og input på spørgsmål, nye ideer. Man bliver del af mailinglister, hvor man kan stille spørgsmål mellem himmel og jord :-)

www.kommunikationsforum.dk
Et inspirerende nyhedssite inden for kommunikation. Klik ind hvis du mangler spændene og interessant læsestof. Yderligere fungerer det også som en form for jobportal for primært kommunikationsfolk.

www.rapidionline.com
RapidiOnline tilbyder færdige dataintegrationsløsninger på lejebasis (hosted data integration). Den hosted dataintegrationsløsning synkroniserer data mellem kundens egne systemer via internettet.

 
T & C's
Til forsiden
 
 
Fullinterface

+45 73848559
office@fullinterface.dk