Til forsiden
   
Profil
Referencer
Vidensbase
Links
Kontakt

   

Solo eller sammen...

Er du freelancer, solovirksomhed, fri agent eller bare interesseret i et muligt samarbejde, hører vi gerne fra dig. Vi er altid interesseret i samarbejde med nye spændende mennesker. Hvis du/I synes vi hver især har resourcer, der vil være udbyttesrige i et samarbejde så kontakt os endelig.

For at gøre vores produkter endnu bedre samarbejder vi bl.a. med Koncepto, som  udvikler målrettet kommunikation med baggrund i din virksomheds forretningsgrundlag. Lige fra helhedsløsninger med markedsføringsplaner og udvikling af kampagner til opgaver med kundeanalyser, tekst og layout på salgsmateriale og opdatering af hjemmesider.

Da Fullinterface har specialiseret sig inden for design og koncept tager vores IT samarbejdspartner Datavelop tager sig af IT service/support og programmeringen af mange af vores webløsninger. Datavelop løser alt fra små opgaver til større IT løsninger efter behov.

Desuden har Fullinterface et samarbejde med Monolith-Systems, der servicerer vores kunder med større professionelle webløsning inden for CMS.

Derudover samarbejder vi også med flere forskellige iværksættervæksthuse så som V25 og InnovationsHus Syd, hvor vi både leverer grafisk materiale og forskellige webløsninger. Bl.a. samarbejder vi med Data Backbone Software A/S omkring (re)design af brugerflader og RapidiOnline omkring udvikling og design af webapplikationer.
 
T & C's
Til forsiden
 
 
Fullinterface

+45 73848559
office@fullinterface.dk